Blog

Destination: NEW WARDROBE

Nu het dit jaar allemaal een beetje anders gaat dan anders en we de zomer al bijna kunnen ruiken is het de perfecte tijd om onze garderobe eens flink uit te breiden. Shop nu tijdelijk de mooiste SALE items extra voordelig.
Lees verder

De mooiste Moederdag cadeaus

Nog geen manier kunnen bedenken om jouw moeder, schoenmoeder of oma met Moederdag extra in het zonnetje zet? Wij zetten de mooiste Moederdag cadeaus op een rijtje te zetten!
Lees verder

De leukste koningsdag / woningsdag outfits

Koningsdag wordt dit jaar niet uitbundig gevierd en dus is er sprake van een woningsdag. Maar wat trek je nu precies aan?
Lees verder

Meet the team

Door alle maatregelen kunnen wij helaas onze vaste modellen niet meer uitnodigen op ons hoofdkantoor. Gelukkig zijn er twee toppers van onze webshop die deze leegte willen opvullen. Wij stellen deze dames even voor!
Lees verder

De mooiste damesjassen van dit moment

Stiekem hopen we dat we ‘m bijna niet nodig gaan hebben. Maar mocht de lente wat later op gang komen of de zomeravonden niet zo zwoel zijn als we hopen, dan is die onmisbaar: een fijne lente- of zomerjas.
Lees verder

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.