Retourneren & Ruilen

Retourneren

U kunt uw bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retour sturen, mits u aan de spelregels voldoet. Als u de gehele bestelling retourneert, worden de in rekening gebrachte verzendkosten gecorrigeerd. De artikelen worden uiterlijk binnen 2 weken na ontvangst in ons magazijn retour verwerkt.

Land Retourkosten Uitleg
België Gratis
Vul het retourformulier in en neem via de mail of telefonisch contact op met de klantenservice. U ontvangt van ons dan een retourlabel via de mail die u op uw pakket kunt plakken. Uw pakketje kunt u afgeven bij een lokaal postkantoor bij u in de buurt zodat deze kosteloos wordt geretourneerd.
Nederland Gratis 
Gebruik het antwoordnummer en stuur uw pakketje terug via een PostNL locatie
Duitsland Eigen kosten  De kosten voor het retourneren vanuit Duitsland worden niet vergoed.


Hoe stuurt u een pakket terug?

- De artikelen in originele staat, ongewassen en ongedragen (indien redelijkerwijs mogelijk) met aangehecht prijskaartje.
- Stuur het artikel dat niet past/bevalt terug naar de webshop.
- Voeg het ingevulde retourformulier toe aan dit retourpakket.
- Zodra wij uw retourpakket hebben ontvangen, voeren wij een terugbetaling uit voor het teruggestuurde artikel.
- Wenst u een ander artikel te ontvangen? In de tussentijd plaatst u zelf een nieuwe bestelling van een ander artikel of een andere maat. Deze bestelling werkt u af zoals elke andere bestelling.

Het te retourneren bedrag wordt teruggestort via dezelfde betaalmethode, waarmee u ook betaald heeft. Zo snel mogelijk, uiterlijk 14 dagen nadat u kenbaar heeft gemaakt van de aankoop af te zien, betalen wij het bedrag terug. Wij mogen wachten totdat wij de producten hebben ontvangen, of u heeft aangetoond de producten te hebben verzonden.

U kunt ook de procedure volgen, zoals onder “herroepingsrecht” is aangegeven.

Hoe word ik op de hoogte gehouden van mijn verzonden retourzending?
Indien wij uw bestelling retour hebben ontvangen in ons magazijn, dan ontvangt u hiervan binnen een week een bevestiging per e-mail waarin staat dat de retourzending in behandeling wordt genomen. Het te retourneren bedrag wordt binnen 1 tot 3 werkdagen teruggestort via dezelfde betaalmethode waarmee u de bestelling destijds ook betaald heeft.

Sale-artikelen
Wanneer u online een artikel bestelt zonder afprijzing (geen sale artikel met een 'van' 'voor' prijs) en het desbetreffende artikel wordt binnen 14 dagen afgeprijsd, dan heeft u het recht op teruggave van het prijsverschil. U hoeft hiervoor geen retournering te doen en een nieuwe bestelling te plaatsen. Mocht bovenstaande situatie voorkomen dan kunt u een e-mail sturen naar webshop@thestone.nl o.v.v. het bestelnummer.

Herroepingsrecht, onderdeel Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie
Zie Artikel 6 - Herroepingsrecht van de algemene voorwaarden. The Stone voert het Thuiswinkel waarborg keurmerk, onderdeel is het herroepingsrecht (modelformulier) welke via onderstaande link is te downloaden:

Download hier het herroepingsrecht modelformulier in .PDF

Herroeping
De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. U kunt hiervoor gebruik maken van het bovengenoemde modelformulier. Het herroepingsformulier kunt u per post of per e-mail (webshop@thestone.nl) aan ons kenbaar maken.

Na het invullen van het modelformulier heeft u als consument 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Zo snel mogelijk, na ontvangst van jouw retourzending betalen wij terug. Wij mogen wachten totdat wij de producten hebben ontvangen, of je hebt aangetoond de producten te hebben verzonden. In geval van herroeping krijgt u alle kosten terug, dat wil zeggen tevens de verzendkosten. Het is de bedoeling dat u de artikelen beoordeelt en past zoals dit ook mogelijk is in de winkel. Wanneer er schade aan de producten ontstaat door toedoen van de consument, is de consument voor de waardevermindering hiervan, aansprakelijk. Wanneer de artikelen geretourneerd worden kunt u dit bij voorkeur retourneren in de originele verpakking van verzending.

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.