Over ons

Ruim 20 jaar geleden opende The Stone de eerste winkel in Delft. Hierna volgden er al snel meer winkels. Inmiddels is The Stone uitgegroeid tot dé multibrand retailer van Nederland met 50 eigen winkels verspreid over West- en Midden-Nederland en een webshop. De locaties en het grote merkaanbod van The Stone winkels zeggen iets over de filosofie van The Stone. Zo brengt The Stone met de keuze voor gunstige locaties in kleinere steden of dorpen en een breed merkaanbod namelijk een echte stadswinkel met stadsmerken naar haar klanten toe. Met de lancering van The Stone webshop is deze service nog verder versterkt en kunnen wij klanten door heel Nederland 24/7 voorzien van de nieuwste collecties dames- en herenkleding en accessoires van bekende merken.


Fashion | Brands | Stores

Bij The Stone vindt u altijd de nieuwste collecties voor dames en heren van meer dan 40 merken. Denk hierbij aan topmerken als PME Legend, Airforce, Antony Morato, Geisha, Esprit en Moscow. Zowel in de winkels als online streeft The Stone naar optimale service, waarbij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat.

* Verplichte velden

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.