VERZENDING & LEVERING

The Stone biedt de mogelijkheid om webshop bestellingen thuis te bezorgen via PostNL. Ook kunt u de bestelling afhalen in één van de The Stone winkels in Nederland. 


 Bezorgwijze Kosten 
 Verzending naar België €4,95

LEVERTERMIJN 

Wij streven er naar uw bestelling binnen 24 uur te leveren. Dit is wel afhankelijk van de beschikbare voorraad van uw bestelde artikelen. Artikelen die voorradig zijn op het centrale magazijn, kunnen binnen 24 uur geleverd worden. Artikelen die niet beschikbaar zijn in het centrale magazijn, worden binnen 48 uur verzonden. Het levertermijn wordt aangegeven op de pagina van het betreffende artikel. Selecteer uw maat en er verschijnt direct een levertermijn onder de maat.

Bestaat uw gehele bestelling uit artikelen die binnen 24 uur geleverd kunnen worden en heb je besteld op een doordeweekse dag voor 18:00 uur? Dan wordt uw pakket de volgende dag geleverd. 

LEVERING BINNEN 24 UUR - VOOR 18:00 UUR BESTELD

 BesteldagEerste aflevering*
 MaandagDinsdag
 Dinsdag Woensdag
 Woensdag Donderdag
 Donderdag Vrijdag
 VrijdagZaterdag 
 ZaterdagMaandag 
 ZondagDinsdag 


Indien één van uw bestelde artikelen niet direct in ons centrale magazijn op voorraad is, dan wordt uw gehele bestelling binnen 48 uur geleverd. 


LEVERING BINNEN 48 UUR

 BesteldagEerste aflevering* 
 MaandagWoensdag 
 DinsdagDonderdag 
 WoensdagVrijdag 
 DonderdagZaterdag 
 VrijdagDinsdag 
 ZaterdagDinsdag 
 ZondagDinsdag 


Indien er wordt afgeweken van bovenstaande leverdagen, ontvangt u een status update per e-mail.

*Tijdens feestdagen kunnen er afwijkende afleverdagen zijn.


THUISBEZORGEN MET POSTNL

PostNL levert van maandag t/m zaterdag, met uitzondering van feestdagen. Wanneer uw bestelling onze webshop verlaat ontvangt u per e-mail een PostNL Track & Trace-code. Via deze code kunt u de status van uw bestelling online volgen en zien welk dagdeel uw pakket wordt aangeboden. Voor ontvangst van de bestelling is een handtekening vereist. Bent u niet thuis tijdens het eerste levermoment? Dan laat de PostNL postbode een bericht achter met een 'niet-thuis-code', waarmee u zelf een nieuw levermoment kunt inplannen. Bent u niet thuis tijdens het tweede levermoment? Dan kunt u het pakket ophalen bij een PostNL Postkantoor bij u in de buurt. De specifieke locatie staat vermeld op het bericht dat de PostNL postbode achterlaat.

AFHALEN IN ONZE WINKELS

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen bij één van The Stone winkels in Nederland. Zodra uw bestelling ingepakt is, ontvangt u per e-mail een verzendbevestiging. Vervolgens wordt uw bestelling de volgende werkdag (maandag t/m vrijdag) opgenomen in het distributieroute en kunt u er vanuit gaan dat uw bestelling vanaf 15:00 uur klaar ligt in uw gekozen filiaal.

LET OP: BIJ EEN EVENTUELE RETOUR ONTVANGT U BINNEN 48-UUR BERICHT PER E-MAIL OP HET MOMENT DAT UW PAKKET ONS MAGAZIJN HEEFT BEREIKT. DE VERZENDKOSTEN VAN RETOURNERINGEN UIT BELGIË EN DUITSLAND WORDEN NIET VERGOED.

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.