Schrijf je in voor onzenieuwsbrief!
  • €5 Welkomskorting
  • Persoonlijke aanbiedingen
  • Als eerste op de hoogte van acties
X


Verzending & Levering

The Stone biedt de mogelijkheid om webshop bestellingen thuis te bezorgen via DHL of af te halen in één van de ruim 50 The Stone winkels in Nederland.

Bezorgwijze bij nieuwe collectie Kosten
Afhalen in een winkel van The Stone  Gratis
Verzending naar België en Duitsland  € 4,95

Bezorgwijze SALE / aanbieding artikelen Kosten
Afhalen in een winkel van The Stone  € 1,99
Verzending naar België en Duitsland  € 4,95

Levertermijn


Wij streven er naar uw bestelling binnen 48-72 uur te leveren. De levertermijn is afhankelijk van de beschikbare voorraad van de door uw bestelde artikelen. Artikelen die voorradig zijn in het centrale magazijn, kunnen binnen 48 uur geleverd worden. Artikelen die niet beschikbaar zijn in het centrale magazijn, worden binnen 48-72 uur geleverd. U ontvangt een bericht per e-mail zodra uw bestelling ons magazijn verlaat. De levertermijn wordt aangegeven op de pagina van het betreffende artikel. Selecteer uw maat en er verschijnt direct een levertermijn onder de maat.

Bestaat uw gehele bestelling uit artikelen die binnen 24 uur geleverd kunnen worden en heeft u besteld op een doordeweekse dag voor 18:00 uur? Dan wordt uw pakket de volgende dag geleverd. 

Levering binnen 48 uur - voor 18:00 uur besteld

Besteldag Eerste aflevering*
Maandag Woensdag
Dinsdag Donderdag
Woensdag Vrijdag
Donderdag Zaterdag
Vrijdag Dinsdag
Zaterdag Woensdag
Zondag Woensdag

*Tijdens feestdagen en acties kunnen er afwijkende afleverdagen/-termijn zijn.


Indien één van uw bestelde artikelen niet direct in ons centrale magazijn op voorraad is, dan wordt uw gehele bestelling binnen 48-72 uur geleverd.

Levering binnen 48-72 uur

Besteldag Eerste aflevering*
 Maandag  Woensdag
 Dinsdag  Donderdag
 Woensdag  Vrijdag
 Donderdag  Zaterdag
 Vrijdag  Dinsdag
 Zaterdag  Dinsdag
 Zondag  Dinsdag

*Tijdens feestdagen en acties kunnen er afwijkende afleverdagen/-termijn zijn.

Web-only artikelen

Indien uw bestelling bestaat uit één of meerdere web-only artikelen, dan geldt er vaak een afwijkende levertermijn van 3-5 werkdagen. Selecteer uw maat en er verschijnt direct een levertermijn onder de maat.

Afhalen in onze winkels

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen bij één van The Stone winkels in Nederland. De verzendbevestiging wordt 's avonds/'s nachts per e-mail toegestuurd. Na ontvangst van deze e-mail kunt u uw bestelling vanaf het eerstvolgende openingsmoment van de door u gekozen winkel van maandag t/m vrijdag na 15:00 uur ophalen. In het weekend worden er helaas geen bestellingen afgeleverd in de winkels. Ontvangt u in het weekend een e-mail dat uw bestelling onderweg is, dan zal deze op maandag worden afgeleverd in de door u gekozen winkel. 

Thuisbezorgen met DHL

DHL levert van maandag t/m zaterdag, met uitzondering van feestdagen. Wanneer uw bestelling onze webshop verlaat ontvangt u per e-mail een DHL Track & Trace-code. Via deze code kunt u de status van uw bestelling online volgen en zien welk dagdeel uw pakket wordt aangeboden. Voor ontvangst van de bestelling is een handtekening vereist. Bent u niet thuis tijdens het eerste levermoment? Dan laat de DHL postbode een bericht achter met een 'niet-thuis-code', waarmee u zelf een nieuw levermoment kunt inplannen. Bent u niet thuis tijdens het tweede levermoment? Dan kunt u het pakket ophalen bij een DHL punt bij u in de buurt. De specifieke locatie staat vermeld op het bericht dat de DHL bezorger achterlaat.

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.