Beste Winkelketen van Nederland 2019-2020

HELP JIJ ONS WINNEN?

The Stone doet mee aan de ABN AMRO consumenten verkiezing! Na het succes van vorig jaar, waarbij The Stone de titel Beste Winkelketen van Nederland in de categorie damesmode heeft gewonnen, strijden we dit jaar voor de titels Beste Winkelketen van Nederland én Webshop Awards in de categorieën: damesmode en herenmode. Uiteraard kunnen wij dit niet alleen en hebben wij uw hulp nodig! Het enige wat je hoeft te doen is uw favoriete The Stone winkel of de webshop te beoordelen. U helpt niet alleen ons met uw stem, maar u maakt zelf ook kans op mooie prijzen!

Alvast bedankt!


Beste Winkelketen van Nederland 2018-2019

The Stone heeft meegedaan aan één van de grootste consumentenverkiezingen van Nederland, namelijk de ABN AMRO consumenten verkiezing. Tijdens deze verkiezing hebben we met al onze The Stone filialen en webshop gestreden voor de titel Beste Winkelketen en Webshop Awards Nederland in de categorieën: damesmode en herenmode. Uiteindelijk heeft The Stone de titel Beste Winkelketen van Nederland in de categorie damesmode weten binnen te halen. Wij zijn trots op deze prestigieuze publieksprijs en willen daarvoor iedereen bedanken die ons tijdens de verkiezing heeft geholpen door The Stone te beoordelen.

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.